OBĚDOVÉ MENU NA TÝDEN 2.3.2020 - 8.3.2020.

pondělí 2.3.2020
Polévka : zeleninová minestrone ()
Oběd 1: kuřecí ragú s cuketou a smetanou, kuskus se sušenými rajčaty (1,7,14)
Oběd 2: pečená masová sekaná s bramborovou kaší a kyselou okurkou (1,3,7,10,14)
Oběd 3: cizrnové karí s dýní, rajčaty a kokosovým mlékem, rýže basmati ()
Oběd 4: těstovinový salát s tuňákem, zeleninou, salátem a dresinkem (1,3,4,7,10)
Dezert : ricottový dezert s malinami (7)
úterý 3.3.2020
Polévka : zelňačka s uzeninou ()
Oběd 1: pikantní thajské kuřecí karí s arašídovým máslem a kukuřičkami, jasmínová rýže (1,5,6)
Oběd 2: vepřová kotletka s prosciuttem a zelenými fazolkami, šťouchané brambory (7)
Oběd 3: dýňové lasagne se špenátem, rajčaty a sýrem cottage (1,7)
Oběd 4: zeleninový závin s červenou řepou a balkánským sýrem, salát (1,7)
Dezert : kakaové řezy s tvarohem a čokoládou (1,3,7)
středa 4.3.2020
Polévka : fazolová se zeleninou (9)
Oběd 1: kuřecí gyros, tzatziky s česnekem, šťouchané brambory (7)
Oběd 2: bulguroto s hovězím masem, paprikou, rajčaty a mozzarellou (1,7)
Oběd 3: ricottové nočky se špenátem a žampionovou omáčkou (1,3,7)
Oběd 4: rýžová kaše s kokosem, tvarohem a mangovou omáčkou (7)
Dezert : řecký jogurt s ovocem, oříšky a medem (7,8)
čtvrtek 5.3.2020
Polévka : z červené řepy a rajčat ()
Oběd 1: kuřecí nudličky s pestem, mozzarellou a rajčátky, jasmínová rýže (7,8)
Oběd 2: pečené hovězí maso se šípkovou omáčkou, domácí nočky (1,3,7,9,14)
Oběd 3: čočkové karbanátky s jogurtovým dipem, šťouchané brambory (3,7,10)
Oběd 4: těstoviny s brokolicí, šunkou, ricottou a smetanou (1,7)
Dezert : celozrnný mrkvový koláč s ořechy (1,3,7,8)
pátek 6.3.2020
Polévka : krémová hrášková (7)
Oběd 1: těstoviny s kuřecími nudličkami, špenátem a sýrem gran moravia (1,7)
Oběd 2: treska zapečená se smetanou a koprem, rýže s pečenou zeleninou (4,7)
Oběd 3: řecká musaka s lilkem, vepřovým masem, bramborami a rajčaty (1,7)
Oběd 4: restované žampiony s bylinkami a kaší z červené čočky ()
Dezert : pečená omeleta s broskvemi a skořicí (1,3,7)